Translate

18 Mart 2013 Pazartesi

SOYKIRIM TACİRLERİ - "GENOCİDE OF TRUTH"



Elimde Şükrü Server Aya’nın yazdığı, 500 sayfalık “Soykırım Tacirleri” kitabı var. Şükrü Server Aya, 78 yaşında bir “çılgın Türk”. Robert Koleji mezunu. 12 Mart döneminde benimle Başbakan’ın odasına giren ve oradan da ilk kültür bakanı olarak çıkan, tıpkı bizler gibi dayanamayıp ayrılmayı yeğleyen bir vatansever. Bu “çılgın Türk”, Ermeni mezaliminin, sözde Ermeni soykırımı savlarının arkasındaki çirkinlikleri ve işin nasıl bir ticari meta haline geldiğini yazıyor:

“1918 yılında Boston’da basılan ‘Ermenistan Niçin Hür Olmalı’ kitabını Ermenice’den Türkçe’ye çeviren tercüman A.T., önsözünde kitabın yazarı meşhur Dr. Gerekin Pastırmacıyan (çeteci adı Armen Garo) hakkında aşağıdaki açıklamayı da açıklamalarına eklemiş: 

Yazarın bu kitapçığı yazmasındaki amaç, büyük ve cömert Amerikan halkına şunu duyurmaktır: Ermeni halkının saldırmayan ve damarlarında savaşma kanı olmayan kişiler olarak veya kurbanlık koyun gibi kesildiklerini düşünmek yanlıştır. Aksine, her ne zaman fırsat olduysa, Türklerin vahşi hücumlarına inatla direndik büyük kahramanlıklar göstererek savaştık.”

Armen Garo şecaat arz ederken, Sayın Aya ekliyor: “Bazı toplu olarak isyan etme zamanı, Türkiye’nin yabancı ülkelerin hücumuna maruz kaldığı andır. Parti mensupları derhal iç isyana başlayacaklardır.” (age, s. 19-20-21)

Kitap bölüm bölüm Ermeni isyanlarının nedenlerini, sözde soykırım masalının çetelerin ticari amaçlarıyla nasıl zaman zaman ortaya atıldığını anlatmakta.

KURTUL ALTUĞ-31.12.2011



SOYKIRIM TACİRLERİ VE GERÇEKLER  

ŞÜKRÜ SERVER AYA 

Bu kitap, milletimizin bilgilenmesi yanında belki de, eğer bir özür dilenecekse başta Vatikan olmak üzere kimi çevrelerin önce nereden özür dilemeye başlamaları gerektiği hususunda mantığı ve vicdanı olanları uyandırmaya yarayabilir. 

Hıristiyan dünyasının Haçlı seferleriyle başlayıp, dört kıtada; Kuzey ve Güney Amerika'da katledilen yaklaşık 60 milyon yerli, Afrika'da 20 milyonu katledilen ve bir o kadar da esir olarak yakalanıp Amerika'ya götürülen zenci, Hindistan, Çin, Vietnam, Avustralya, Cezayir, Bosna Hersek dahil katlettikleri " Yüz milyonlarca insan için neden özür dilemediklerini ve dilemeyeceklerini", bu kitabı okurken anlayacaksınız. (Arka kapaktan)






Armenian Genocide Resource Center



********


"Başbakan. onları arşivlerini açıp, belgeleri ile konuşmamız için çağırıyor, ama onlar gelmez çünkü ellerinde belge yok. ...Bu propagandayı yapan Ermeniler parasal yönden nemalanıyorlar.... Amerikalılar saftır söylenen herşeye inanırlar.....Bu yüzden artık bizim belgelerle saldırmamız ve yüzlerini kızartmamız gerekiyor. Siz neyden korkuyorsunuz, bizim elimiz kuvvetli."





****