Translate

12 Ekim 2012 Cuma

YENİ DÜNYA DÜZENİ - 9




Ahtapotun ana kolları!



Emir’in arkasında tek gözün ne işi var!

Türk televizyonlarında halen gösterimde bulunan ve halkın ilgiyle izlediği hemen hemen bütün dizi filmlerde, İlluminati’nin sembolü olan tek göz, arka planda bir yerde kullanılıyor. Yine birçok çizgi filmde seks objeleri kullanılıyor.. Adını Feriha Koydum dizisinde de Emir rolündeki başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’un arkasında tek göz işareti var. Bu sanatçıların, söz konusu sembollerin arka planda kullanıldığından haberi yoktur ama sunulan fotoğraf bu.. 

Dizi yazının başında Türkçe’ye 1965 yılında Serge Hutin’in “Gizli Cemiyetler” adıyla tercüme edilen kitapçığından bahsetmiştim. Yazıyı bitirirken Kürşad Berkkan’ın, “Gizli Örgütler ve Tarikatlar” adıyla, Bilgekarınca Yayınları arasında çıkan kitabında, aynı sınıflandırma ekseninde söz konusu örgütlenmeleri, çok geniş bir şekilde incelediğini belirtmeliyim. Konuyla ilgili bilgi edinmek isteyenler bu kitaptan da faydalanabilir. Bu dizi yazıda, söz konusu yapılanmaların hedefleri ve yöntemleri üzerinde durduğum için Kürşad Berkkan’ın kitabından da bir alıntı yaparak İlluminati’nin kullandığı “subliminal mesaj ile beyin kontrolü” yöntemini bilgilerinize sunuyorum: 





l “Subliminal Mesaj genel tanımı ile başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da aynı yolla uygulanan mesajdır. Bu mesajlar bir yazı, bir resim ya da farklı bir obje olabilir ve bu objeler insan algısının erişemeyeceği şekilde yani fark edilmeyecek şekildedir ve normal bilinç bu mesajları fark edemez. Ancak mesajlar, beyin her gördüğü fotoğrafı veya görüntüyü kaydettiği için bilinçaltına anında yerleşir ve bu gördüklerimiz sık tekrarlandığında bilinçaltımızı etkiler. 

* Subliminal mesaj yani diğer adı ile bilinç altına mesaj ilk olarak reklam ve promosyon sektöründe karşımıza çıkmıştır. James Vıcary isimli reklamcı bir sinema salonunda bir filmin içine ‘patlamış mısır ye ve kola iç’ mesajını gözle görülmeyecek şekilde yerleştirmiş ve filmin ilk arasında tüm stoklar bitmiştir. 

* İlluminati bilinçaltına mesajlar göndererek neyi hedeflemektedir?

İlluminati “Tek inanç sistemi” idealleri için subliminal mesajlar sayesinde daha küçük yaşta bilinçleri kirleterek inanç sistemini zayıflatır. Bunun için en büyük silahları sekstir ve şeytanın faaliyeti olan yasa dışı seksi özendirir. 

* Özellikle çocuklarımızın izlediği çizgi filmler başta olmak üzere dizi, sinema ya da herhangi bir şarkıda İlluminati’nin sublinimal mesaj olarak 25. kare tekniği ile yerleştirdiği seks içerikli objelere rastlamak mümkündür. İlahi dinlerde yasa dışı seks yasak olduğu için subliminal yöntemle bilinçaltına hep seks ile ilgili mesajlar gönderilir ve kişi daha çocuk yaştan hep sekse düşkün hale getirilir. 

* Mensup olduğu dinde yasa dışı seks yasak olduğu için de dini, sürekli yasaklar dikte eden bir diktatörlük olarak görür, özgürlük ise şeytan bilincindedir. İşte kişi bu noktaya geldiğinde İlluminati hedefine ulaşmış olur. Bugün özellikle Türk toplumuna bakıldığında yasa dışı seksin ne kadar yaygın olduğu gözlerden kaçmamaktadır. Bu da geçmiş tarihlerden beri İlluminati’nin uyguladığı subliminal saldırıların ne denli başarılı olduğunu ortaya koyar. 







Tesbihin imamesinde bile seks sembolü! 

İlluminati örgütü dizi, film, reklam hatta fiziksel yapılarda bile, sekse teşvik edici subliminal mesajlar koyar. Örneğin bir tesbihin imamesinde kollarını ve bacaklarını iki yana açmış bir kadın, altında ise kadının bacaklarının tam ortasına hizalanmış dik bir şekil vardır. Bu tesbihin imamesindeki kadının kolları ve bacakları birbirlerine doğru kıvrımlı olduğu için ilk bakışta hiçbir şey anlamazsınız fakat biraz dikkatli baktığınızda bunun ilişkiye girmek üzere olan bir çift olduğunu apaçık görürsünüz. Bu tesbih Türkiye’de ünlü bir iki internet sitesinde satıştadır ve o siteler İlluminati ile bağlantılı mıdır bilemiyoruz ama o tesbihte bir subliminal mesaj olduğu kesindir. 

* Led Zeppelin’in Türkiye’de de çok dinlenen parçalarından biri olan ‘Stairway to Heaven’ isimli şarkı analiz edildiğinde şeytana övgüler yağdırıldığı, bilimsel programlar ile tersten okuma sistemiyle analiz edilmiş ve ‘Yaşasın Şeytanımız, Onun için yaşarız, her dilediğini anlar ve yaparız’ sözleri ortaya çıkmıştır. 



Misyonerlik yerine bilinç altına mesaj


* İlluminati’nin silahı, lisan telkiniyle misyonerlik değil, subliminal tekniği ile faaliyettir. 1787 yılında Bavyera’da Adam Weishaupt’un kurduğu aydınlanma hareketi olan İlluminati, aydınlanma değil bir karanlık yuvası; Şeytani bilinç haline gelmiştir. 

* Şeytani bilinç İlluminati’nin simgesi ise tek gözdür. Bu tek göz kimilerine göre ‘Her şeyi gören göz olarak Tanrı’nın gözüdür ve Tanrı her şeyi gözetlemektedir.’ Fakat bize göre ise tek göz Tanrı’nın değil Şeytan’ın tek gözüdür. Çünkü Tanrı bu gibi fiziksel sıfatlardan münezzehtir. l Tek göz, evvela belirtmek gerekir ki subliminal mesajların yanı sıra hemen hemen çevremizdeki tüm imajlarda karşımıza çıkmaktadır. Her şeyi gören göz eski bir Mısır sembolüdür. Antik Mısır’da iyilikler Tanrı’sı Horus’u temsil ettiği söylenir. Aslında bu bir psikolojik harp tekniğidir ve sıradan bir sakız ambalajında dahi karşımıza çıkan bu tek göz, İlluminati örgütünün her tarafta egemen olduğu kabulünü, geniş kitlelerin bilinçaltına yerleştirmek için kullanılmaktadır.” 

* Gerçekte böyle bir hakimiyetleri yoktur..







STV LOGOSUNDA HAÇ



Yerli dizilerde İlluminati sembolü! 

Türkiye’de televizyonlarda, kliplerde, dizi filmlerde veya çizgi filmlerde İllluminati sembolü sık sık kullanılıyor? 
Sertap Erener’in Eurovision yarışmasındaki bir dans figürü, şüphesiz kendisinin haberi yoktu ama yaptığı figür bir İlluminati işaretiydi. Star TV’de yayınlanan “Küçük Sırlar” isimli dizide yine o tek göz var. Atv’de yayınlanan “Çocuklar Duymasın” isimli dizide yine o tek göz var. Antakya’da kurulan Medeniyetler Korosu’nun Beyaz’a hediyesi yine o tek göz idi. Severek izlenen Akasya Durağı dizisinde, bu kez tek göz değil Şeytan Babhomet de var! Malum göz Okan Bayülgen’in arka tarafındaki ekranda da karşımızda. Cem Yılmaz’ın Gora isimli filminde uzaylı askerin karın bölgesinde piramid ve göz var. Muhteşem Yüzyıl dizisinde da aynı tek göz var!  Behzat Ç. dizisinde da aynı sembol kullanılıyor.  Kanıt isimli dizide de tek göz işbaşında.. Adını Feriha Koydum isimli dizide Göz kullanılıyor.. Pis Yedili isimli dizide tek göz,kurukafa ve kemikler... Sihirli Annem isimli dizide tek göz yine işbaşında...

Sen Harikasın isimli bir programda tek göz buzdolabının üzerinden bakıyor!  “Yalan Dünya” da beyefendinin boynundaki kolyede tek göz var!  Flash TV’deki bir programda tek göz görev başında! Kuzey - Güney isimli dizide de tek göz yine arka planda.. Acun Ilıcalı’nın tişörtü üzerinde yine tek göz var..  Can Bonomo’nun klibinde yine o tek göz.. Küçükçekmecei Bezirganbahçe toplu konutlarında Toki binalarında hem çatısında hem kapılarında haç var..


Subliminal Mesajlar sadece ülkemizdeki dizi, klip ve diğer programlarda uygulanmıyor. Dünya üzerinde yayın yapan birçok program ve filmde İlluminati izine rastlamak mümkündür.  Şimdi Dünya üzerinde gözümüze çarpan diğer resimleri inceleyelim:

Sihirbazın Çırağı isimli filmde dumanda ve adamın yüz hatlarında yine Sex yazıyor... Alaattin’in Sihirli Lambası isimli çizgi filmde, çocuk karakterin eteği açılıyor ve altında iç çamaşırı bile yok...

Çocukların çok severek oynadığı Underground isimli oyunun kapak resminde bulunan binanın camlarında yine sex yazıyor. Aslında düz tutulduğunda normal bir cam fakat yan yatırıldığında gördüğünüz üzere sex yazısı çıkıyor.


ARSLAN BULUT 20.09.2012










ÇOCUKLARIMIZI İŞLEYEN PORNOGRAFİK 
"ÇİZGİ FİLMLER" VE EĞLENCELİ BİR PROTESTO YÜRÜYÜŞÜ...
AMA DİKKATLİ BAKINCA



MESAJ: PROTESTO ETME...!
                     
ve Batman çizgi filminden tek bir örnek !



?

ÇOCUKLARIMIZI KORUYALIM
SB.




                                          THEY LİVE -  JOHN CARPENTER FİLMİ/1988




Aslında filmde Uzaylı istilasından dolayı bir başkaldırı varmış   gibi görülüyor, lakin vermek istediği mesaj :


                                      UYANIN ARTIK...